McCartney publiceert boek met nooit eerder vertoonde foto’s

McCartney publiceert boek met nooit eerder vertoonde foto’s

Paul McCartney publiceert op 13 juli een boek met niet-gepubliceerde foto’s die hij zelf heeft gemaakt en pas drie jaar geleden heeft gevonden in een van zijn dossiers, waarin hij het uitbreken van het fenomeen The Beatles tussen eind 1963 en 1964 documenteerde.

1964: Ogen van de Storm

Met de titel “1964: Eyes of the Storm” (in het Spaans, in het oog van de orkaan), zal het 275 foto’s gemaakt met een 35mm-camera op de reis van zijn ex-band door zes steden, van Liverpool tot New York, wat overeenkomt met het eerste mythische bezoek van “de Fab Four” aan de VS, waardoor ze verheven werden.

De muzikant heeft de proloog van het boek behandeld en de inleidingen op de portfolio’s van elke stad, met persoonlijke indrukken van zijn reis met George Harrison, Ringo Starr en de eerder genoemde John Lennon.

Als aanvulling op dit werk, de foto’s die het illustreren, worden voor het eerst in een tentoonstelling aan het publiek getoond getiteld “Paul McCartney. Photographs 1963-64: Eyes of the Storm”, te bezichtigen op de Nationale Portretgalerij Londen van 28 juni tot 1 oktober.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *