Britney Spears reageert op haar fans

Britney Spears reageert op haar fans

De artieste besloot haar Instagram-account te verwijderen en haar fans maakten zich “te veel” zorgen over haar gezondheidstoestand. In die mate zelfs dat Britney beweert door haar “fout” bezoek van de politie te hebben gekregen. Blijkbaar, Zijn eigen fans zijn degenen die de agenten hebben gevraagd om bij hem thuis te verschijnen om te zien of alles in orde was.

Ze heeft uitgelegd hoe deze controle door haar vermeende volgelingen herinnert hem aan 13 jaar constant toezicht tijdens de voogdij van zijn vaderJames Spears.

“Zoals iedereen weet, werd de politie gebeld om naar mijn huis te komen, uitsluitend op basis van enkele telefoontjes die op grappen leken. Ik hou van en aanbid mijn fans, maar deze keer is het een beetje te ver gegaan en ik heb gezien hoe mijn privacy is geschonden”, verzekerde de artiest.

“In deze fase van mijn leven hoop ik echt dat zowel het publiek als mijn fans, om wie ik zoveel geef, Je kunt mijn privacy respecteren terwijl ik verder ga met mijn leven. Met al mijn liefde, B,” concludeerde Britney.

Het opstellen van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *