Ricky Martin kondigt datum in Marbella aan

Ricky Martin kondigt datum in Marbella aan

Ricky Martin treedt op 14 juli op tijdens het Starlite-muziekfestivalin Marbella, waar tot nu toe de zijne is enige bevestigde prestaties in Spanje dit seizoen, zoals deze dinsdag aangekondigd door de organisatie van de wedstrijd, die zijn twaalfde editie beleeft.

De Puerto Ricaanse artiest, die net 51 is geworden, keert terug naar het Marbella festival met zijn nieuwste project, «Speel«, en enkele van zijn meest populaire liedjes zoals «Livin la vida loca«.

Aan de andere kant, de Mexicaanse kunstenaar Marco Antonio Solís voegt zich voor het eerst op de affiche van deze wedstrijd en zal de dag ervoor, op 13 juli, op het podium optreden.

Onder de bevestigde cijfers voor de volgende Starlite, die zal worden gehouden van 23 juni tot 2 september, zijn India Martínez, Sebastián Yatra, Lionel Richie, Gipsy Kings of Nicolás Reyes.

Concerten in Marbella deze zomer zijn ook bevestigd door Anastacia, Ludovico Einaudi, David Bisbal, Norah Jones, Andrés Calamaro, Carlos Rivera, Farruquito, Israel Fernández & Diego del Morao, Zaz, Sara Baras, Taburete, Antonio José, Vicente Amigo en Lola Indigo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *