FIFA 23 TOTY onthuld: dit zijn de spelers van het jaar team

FIFA 23 TOTY onthuld: dit zijn de spelers van het jaar team

UpdateEindelijk was het lek boven. EA Sports heeft de FIFA 23 TOTY officieel bevestigd. Benzema, Mbappe, Messi, Bellingham, Modric, De Bruyne, Eder Militao, Hernandez, Van Dijk, Hakmi y Courtois zijn de uitverkorenen.

Ook, Haaland, Fede Valverde en Joao Cancelo zijn de drie spelers die zullen strijden om de twaalfde plaats in een stemming die tot 23 januari beschikbaar is.

Origineel nieuws: FIFA 23 is sinds de lancering geëxplodeerd op de PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC met een immense hoeveelheid verkopen. De laatste FIFA blijft succes oogsten en nu is het tijd om kennis te maken met een van de belangrijkste momenten in zijn jonge geschiedenis.

De FIFA 23 TOTY is hier. Ter herinnering: op de shortlist voor de prijzen stonden maar liefst 31 spelers, Cristiano Ronaldo zat er niet bij, maar Lionel Messi, Jude Bellingham, Robert Lewandowski, Karim Benzema en vele anderen.

De FIFA 23 TOTY wordt vandaag onthuld, maar het lijkt erop dat hij al van tevoren is uitgelekt. Tenminste de startende 11 (we moeten de 12e nog weten, degene die het meest gestemd is door de spelers).

Dit is de FIFA 23 TOTY

De ideale 11 van het jaar lijkt al beslist te zijn en zou geleid worden door een aantal sterren van alle nationaliteiten en teams. Bij gebrek aan bevestiging van EA Sportsfans zijn al aan het debatteren over de verkiezingen.

Natuurlijk behoren de Ballon d’Or, de Gouden Schoen van het WK in Qatar en de kersverse winnaar van dit WK tot de uitverkorenen. Benzema, Mbappe en Messi vormen een geducht team. waarbij Frankrijk ook opvalt met drie leden. Hier is de FIFA 23 TOTY.

 1. Benzema
 2. Mbappe
 3. Messi
 4. Bellingham
 5. Modric
 6. De Bruyne
 7. Eder Militao
 8. Hernandez
 9. Van Dijk
 10. Hakmi
 11. Courtois

Speel je FIFA 23? Dan raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers van het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe maak je doelpunten uit een hoekschop, of Hoe maak je het meest getrukeerde schot in het spel.

Dit zijn de beste spelers in respectievelijk LaLiga, Bundesliga en Premier League.

Maar er zijn ook de 23 beste spelers (volgens hun gemiddelden) en de beste spelers met al hun FIFA 23-gemiddelden. Onthoud dat FIFA 23 is nu beschikbaar voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.. Ik zie je op het veld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *