$7.000 schade voor Monica Niculescu op de Australian Open! Haar weekendtas was zoek en ze leende kleren van collega’s…

$7.000 schade voor Monica Niculescu op de Australian Open! Haar weekendtas was zoek en ze leende kleren van collega’s…

Monica Niculescu en Gabriela Ruse hebben zich donderdag in verschillende paren geplaatst voor de tweede ronde van het vrouwendubbelspel op de Australian Open, de eerste Grand Slam van het jaar, in Melbourne.

Niculescu en de Zwitserse Viktorija Golubic passeerden het Roemeens-Duitse koppel Jaqueline Cristian/Tamara Korpatsch met 6-4, 6-4 in de eerste ronde na een uur en 24 minuten.

In de tweede ronde staan Niculescu en haar partner tegenover het koppel Anna Bondar (Hongarije)/Greet Minnen (België).

Kussen voor 320 dollar, twee stubs van 250 dollar elk, tennisschoenen voor 200 dollar per paar, thermos tas voor rackets in het ruim. Sokken die geen pijn doen aan zijn zolen – nog eens $150-200, twee bustiers voor $500, dingen die je alleen kunt vinden in Verenigde Staten.

7.000 schade voor Monica Niculescu op de Australian Open! Haar weekendtas was zoek en ze leende kleren van haar teamgenoten…

“Ik ging en kocht veel spullen. Ik heb al twee weken geen zak meer gehad. Ik verloor het op de vlucht van Europa naar Australië.

Ik moest op zoek naar mijn schoenen, kleren,” onthulde Monica aan Prosport.

“Ik kwam op 4 januari aan in Hobart en ze zeiden dat ze mijn bagage binnen drie dagen terug zouden brengen, maar het is nu 15 dagen geleden dat ik in Australië was en ik heb nog steeds niet wat ik in mijn ruim had.

Ik had vier raketten bij me in de cabine. Ik moest het ermee doen. Ik bleef de luchtvaartmaatschappij bellen die vliegt tussen Kuala Lumpur en Melbourne, maar niemand nam op bij Batik Air

Turkish Airlines geeft Batik Air de schuld. Een combinatie via Maleisië zal ik nooit meer doen,” betreurt Niculescu de optie die hij koos om naar Australië te vliegen.

Monica Niculescu arriveerde in Melbourne met 4 raketten

“Het is 19 januari, ik landde in Australië op de 3e na Nieuwjaar en nog steeds geen bagage! Zoals je gemerkt hebt, speelde ik met materiaal dat geleend was van Victoria Golubic, een bedrijf waar ik geen contract mee heb”, steekt de draak met de langstzittende Roemeense op de wereldranglijst voor vrouwen.

“Ik moest mijn eigen spullen zoeken, kleren, sokken, schoenen, tas. Ik hield 4 raketten over! Niet eens een thermozak om de raketten in te bewaren. Ik heb het in de zak met kleren gestopt in het ruim van het vliegtuig waar ik in Boekarest op ben gestapt”, probeerde de Roemeense een mogelijk punt aan te wijzen waar luchtvaartmaatschappijen haar bagage zouden kunnen zijn kwijtgeraakt of kwijtgeraakt.

Ik liep rond in Melbourne op zoek naar een broek, en de meisjes hielpen me. Ik ben in 22 jaar tennis over de hele wereld nog nooit mijn bagage kwijtgeraakt.

Maar tot nu toe ben ik nog niet door Kuala Lumpur geweest. Ik koos ervoor om ’s ochtends naar Melbourne te vliegen en maak dan verbinding met Hobart. Anders had ik in Melbourne moeten overnachten. Geen goed idee helaas!

Wie had er schuld, wie had het mis?

Alle Roemenen gingen door Qatar en het was perfect, zij hebben bagage, ik en Katerina Siniakova hebben het wie weet waar verloren, gestolen of misplaatst.

En Siniakova nam dezelfde aansluitende vlucht via Kuala Lumpur en zij heeft haar bagage ook al een maand niet gehad. Ze speelde ook het toernooi van Adelaide,” verklaart Niculescu, wiens Turkse en Maleisische maatschappijen haar bagage niet identificeren als ingecheckt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *