Het schandaal bij Dinamo gaat door! Coach Ovidiu Burcă heeft last van zenuwen: “We zijn terug waar we begonnen”

Het schandaal bij Dinamo gaat door! Coach Ovidiu Burcă heeft last van zenuwen: “We zijn terug waar we begonnen”

De voetbalclub Dinamo Boekarest, die vorig jaar naar de tweede divisie is gedegradeerd, kampt al geruime tijd met financiële problemen, aangezien het bedrijf dat de club beheert zich in een staat van gerechtelijke reorganisatie bevindt.

Het schandaal is nog lang niet voorbij. Twee van de spelers, Ștefan Fara en Vasile Buhăescu, hebben de “Pit” verlaten.

Opgegroeid door Dinamo, heeft Fara dit seizoen nog geen minuut gespeeld.

Drie andere spelers zijn op weg naar de uitgang: Alin Dudea, Marius Tomozei en Bogdan Gavrilă hebben minimale kansen om in het shirt van Dinamo te blijven.

Het Dinamo schandaal gaat door! Coach Ovidiu Burcă blijft nerveus: “We zijn terug waar we begonnen”

De coach van het voetbalteam Dinamo BoekarestOvidiu Burcă hield woensdag een persverklaring waarin hij het besluit van zijn spelers om te gaan staken wegens achterstallige salarissen fel bekritiseerde en zei dat zij de loyaliteitstest niet hadden doorstaan.

“Ik ben boos omdat alles wat we de afgelopen maanden hebben proberen op te bouwen in één dag is verpest. Deze week was een zeer gecompliceerde week voor mij.

Deze groep spelers heeft de test van loyaliteit aan deze club en aan de mensen die hun salaris hebben betaald niet doorstaan.die hun kleedkamers repareerden, die hen eten stuurden. En dat accepteer ik niet. Ik ken alle problemen, ik weet welke problemen iedereen heeft. Ik ben teleurgesteld, want een week geleden vond ik het persoonlijk nodig om de problemen van het team openbaar te maken.

Ze hadden geen geduld, gingen in staking, trainden niet, en kijk waar we zijn beland…

We zijn terug waar we begonnen en we moeten alles opnieuw opbouwen,” zei Burcă in zijn toespraak, waarbij hij weigerde vragen van de pers te beantwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *