Starfield releasedatum wordt binnenkort onthuld, aldus Bethesda

Starfield releasedatum wordt binnenkort onthuld, aldus Bethesda

De vertraging van Starfield vorig jaar liet Xbox X Series X|S en PC gamers achter zonder een van hun grootste exclusives. Bethesda’s langverwachte spel is nog steeds in ontwikkeling en zou in het eerste deel van 2023 moeten verschijnen.

Helaas, terwijl we de afgelopen maanden steeds meer nieuws over Starfield hebben gekregen, moet een zeer belangrijk deel van de ontwikkelingscyclus nog worden bevestigd: de releasedatum. Fans vragen zich af wanneer dat zal zijn.

Zeker is dat velen verwachten tot 25 januari vanaf 21:00 uur Spaanse tijd.wanneer de Xbox & Bethesda Developer Direct zal worden gehouden, waar volgens de geruchten al releasedata voor de grote games in ontwikkeling van Microsoft.

Starfield is net om de hoek

Natuurlijk ligt Starfield op veel lippen, en nu meer dan ooit na het zien van een publicatie over het Instagram account van Bethesda Latam. Het lijkt erop dat de onthulling binnenkort zal plaatsvinden.

Zo reageerde het officiële account op een fan die vroeg naar de releasedatum van Starfield: “We zullen het zeer binnenkort aankondigen, we bereiden een speciaal evenement voor het spel voor”.zegt het antwoord van het officiële account.

Dit is ongetwijfeld een opmerking die we niet erg gewend zijn, maar het zou heel goed kunnen verwijzen naar dat Xbox & Bethesda Developer Direct die we al eerder hebben genoemd. Hoe dan ook, we zullen goed opletten voor meer nieuws.

Interessant genoeg staat dit lek in contrast met het gerucht dat Bethesda nog steeds geen datum voor Starfield heeft vastgesteld en dat het wel eens opnieuw uitgesteld zou kunnen worden. Bij al dit soort informatie is het, zoals wij altijd zeggen, het beste om voorzichtig te zijn.

In ander gamenieuws hebben we onlangs vernomen dat de ontslagen bij Microsoft 343 Industries en Starfield treffen. Er is nogal wat controverse geweest rond de Halo-ontwikkelaars voor hun woorden.

Welke invloed dit kan hebben op de ontwikkeling van het spel is op dit moment niet bekend. Voorlopig, Starfield arriveert in 2023 voor Xbox X Series X|S, PC en Game Pass. op de lanceerdag, wat het ook is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *