Hogwarts Legacy is nu te pre-orderen bij GAME en wordt geleverd met een gratis exclusieve print.

Hogwarts Legacy is nu te pre-orderen bij GAME en wordt geleverd met een gratis exclusieve print.

Een van de meest geanticipeerde games van 2023 arriveert in slechts een paar dagen. Hogwarts Legacy magic komt binnenkort naar PS5, Xbox Series X en PC. Velen staan al te popelen om van dit magische avontuur te genieten.

Als je een van die muggles bent, weet dan dat je nu al boek Hogwarts Legacy bij GAME en GAME.es winkels, hetzij voor PS5, PS4, Xbox of Nintendo Switch. Als je het spel hier koopt, krijg je bovendien een gratis exclusieve print in handen.

Hogwarts Legacy speelt zich af in de 19e eeuw.vele jaren voor Harry Potter, maar nodigt ons uit om een volledig origineel verhaal te beleven waarin we het kasteel en de omgeving bezoeken terwijl we lessen volgen, nieuwe spreuken leren en nog veel meer.

Een actiespel waarin de volgers van dit universum veel verwijzingen, knipogen en authentieke hommages aan de literaire saga en de films van de Jongen die overleefde zullen vinden. De magie komt eraan.

Vergeet niet dat Hogwarts Legacy in fases zal worden uitgebracht gedurende 2023. Met andere woorden, het spel komt op 10 februari naar PS5, Xbox Series X en PC.. De game komt dan op 4 april 2023 uit op PS4 en Xbox One en de Nintendo Switch-versie komt op 25 juli 2023.

Dus nu weet je het, aarzel niet om Hogwarts Legacy in handen te krijgen in de winkels van GAME en Game.es. Pre-order het spel om een gratis exclusieve prent te krijgen en maak je klaar voor het oordeel van de Sorteerschaduw.

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *