De beste wapens in Monster Hunter Rise en welke je moet kiezen om mee te gaan spelen

De beste wapens in Monster Hunter Rise en welke je moet kiezen om mee te gaan spelen

Monster Hunter Rise is onlangs uitgebracht op PS5, PS4Xbox Series X|S, Xbox One y Game Pass. Het spel van Capcom maakt een comeback met zijn herlancering en heeft veel nieuwe spelers aangetrokken.

Dus, als je het aandurft met deze saga en je hebt nog nooit een van zijn titels gespeeld of je hebt nog niet genoten van Monster Hunter Rise, dan laten we hier een lijst achter waarvan we zeker weten dat het goed voor je zal zijn om te weten: de beste wapens in het spel.

We hebben deze gids in twee verschillende categorieën verdeeld: één gericht op. de beste wapens voor beginners en een andere met de beste wapens in het algemeenevenals de redenen waarom we ze zo beschouwen. Pak de wetsteen, de jacht is geopend.

Monster Hunter Rise’s beste wapens voor nieuwe spelers.

  • Zwaard en schildDit is het ultieme beginnerswapen, dat bescherming en mobiliteit biedt en een complete reeks eenvoudig uit te voeren combo’s. Je kunt ook voorwerpen gebruiken zonder de schede te hoeven trekken, en veel van zijn slagen zijn behoorlijk spectaculair.
  • Dubbele zwaardenAls je graag in de strijd stapt en je wilt specialiseren in ontwijken en bliksemaanvallen, dan zijn deze wapens iets voor jou. Ze hebben twee standen en een aantal combinaties die ideaal zijn om “heel hard te freaken”. Ze zijn niet te ingewikkeld om onder de knie te krijgen.
  • Lichte kruisboogAls je van een afstand wilt aanvallen, biedt de lichte kruisboog een betere mobiliteit, wat handig is als je je ontwijkreflexen nog niet hebt getraind. Ook de verscheidenheid aan munitie maakt het erg leuk en veelzijdig.

Monster Hunter Rise’s beste wapens voor ervaren spelers

  • LongswordDe weg van het zwaard in Monster Hunter trekt al jaren veel spelers over de streep. Dit wapen is perfect als je grote schade wilt uitdelen zonder mobiliteit op te offeren. De slashes en combo’s die hij uitvoert zijn briljant, hoewel je er rekening mee moet houden dat het opladen van zijn powerbar niet altijd even gemakkelijk is.
  • Glaive InsectMisschien een van de bijzondere, maar erg leuk om te gebruiken. Het is mogelijk om met dit wapen te vliegen dankzij de cordopter. Hoewel gemakkelijk te gebruiken, is de storm van slagen die je kunt veroorzaken overweldigend als je eenmaal de drie upgrades hebt.
  • GrootzwaardHet vlaggenschip van de saga biedt bescherming en kolossale schade, maar maakt je extreem traag. Maar als je weet hoe je het moet timen om de schade te maximaliseren, kunnen maar weinig monsters een evite van deze beesten weerstaan.
  • CleatVelen zullen het niet merken, maar dit steunwapen is een must als je met vrienden jaagt. Je kunt aanvallen, verdediging en nog veel meer stats stimuleren met een goede pacingsessie terwijl je met serieuze knuppels zwaait.

Dit zouden de beste wapens zijn die je kunt gebruiken, maar dat betekent niet dat de rest volledig geldig en even leuk is. Natuurlijk mag je onze algemene gids voor Monster Hunter Rise niet missen: tips, trucs, de beste wapens en pantsers, geheimen en nog veel meer.

Als je op zoek bent naar geweldige en krachtige wapens, aarzel dan niet om de volgende gidsen te bekijken: Ninja Sword, hoe je het mythische wapen smeedt waarmee je altijd kritieke klappen krijgt of hoe je de Ice Steel Hammer krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *