Als je een thalassofobie hebt, probeer dan niet deze op Subnautica geïnspireerde survival horror game die deze week op Steam verschijnt.

Als je een thalassofobie hebt, probeer dan niet deze op Subnautica geïnspireerde survival horror game die deze week op Steam verschijnt.

Survivalgames hebben een niche voor zichzelf gecreëerd onder miljoenen gebruikers en het is gebruikelijk dat hun extreme voorstellen in vijandige omgevingen worden vermengd met bijvoorbeeld horror. Op Stoom zijn er een paar opties en één in het bijzonder trekt de aandacht van heel wat spelers.

Lancering deze week Dood in het water 2een titel die de laatste tijd veel nieuwsgierigheid heeft gewekt omdat hij een ervaring biedt die dicht bij het geliefde Subnautica ligt, maar veel meer gericht is op de terreur van de diepte.

En het feit is dat, gewoon door te kijken naar de trailer voor Death in the Water 2 is het duidelijk dat dit spel niet geschikt is voor hen die lijden aan thalassofobie of angst voor de zee, de oceaan, de diepten en wat daarin woont. Kijk maar eens:

stoom dompelt ons onder in de meest angstaanjagende diepten van de grote oceaan.

Death in the Water 2 arriveert op 26 januari op PC en Steam Deck als een potentiële genrestopper, maar een die een solide propositie wil bieden in termen van survival, horror en actie Wat denk je?

Het spel is ontwikkeld door Lighthouse Games Studio en biedt ons de mogelijkheid om een onderwater open wereld vol gevaar en mysterie te verkennen. Het bijzondere is dat de spanning altijd aanwezig is.

De gameplay is gericht op first-person shooters. In de eerste fase kunnen we in een langzamer tempo de diepte verkennen terwijl we ons uitrusten met verschillende voorwerpen die we vinden.

De spanning neemt toe naarmate je onderwaterruïnes, riffen en andere locaties verkent. De oceaanfauna zal altijd aanwezig zijn, maar ze zullen je niet altijd aanvallen… tot vindt de climax van het spel plaats.

Dood, een monsterlijke Krakenzal een mind-control aanval lanceren op alle wezens van de zee, die je voorbij zullen gaan als een heerlijke gevinde hap. Je doel is om de voederwoede te overleven en het doel van die duik te voltooien voordat je doorgaat naar de volgende, moeilijkere duik.

Zeker, Death in the Water 2 lijkt een interessante combinatie te willen bieden van survival, horror, actie en shooter-elementen die een van de potentiële kaskrakers van het jaar moet worden.

Als u op zoek bent naar andere unieke PC-ervaringen voor StoomdekHier zijn enkele van de meest verwachte PC exclusieve games van 2023. Wat vind je van Death in the Water 2?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *