Neil Druckmann betreurt het dat hij niet eerder wist van een van The Last of Us’ op wetenschap gebaseerde serieveranderingen, omdat het “veel gameplay zou hebben gegeven”.

Neil Druckmann betreurt het dat hij niet eerder wist van een van The Last of Us’ op wetenschap gebaseerde serieveranderingen, omdat het “veel gameplay zou hebben gegeven”.

Neil Druckmann heeft opnieuw gesproken over The Last of Us saga op PS4 en PS5, omdat de HBO-serie een wetenschappelijk onderbouwde verandering heeft die “zou veel spel geven“Vergeet niet dat The Last of us Part I ook gespeeld wordt op PC en Steam Deck in maart en zonder PS Plus.

De door Craig Mazin (Chernobyl) geregisseerde serie blijft zowel fans die gamers zijn als degenen die nog nooit een PS4 en/of PS5 hebben aangeraakt, want de pilot kreeg lovende kritieken.

Nu zijn 1×02 getiteld “Infected” is vrijgegeven voor het publiek, is het tijd om verder te kijken naar overeenkomsten en verschillen met betrekking tot de Naughty Dog spelletjes.

In de officiële podcast is het becommentarieerd en van HBO Max hebben sommige delen van het spel veranderd, omdat iedereen weet dat 1:1 aanpassingen als zodanig niet bestaan.

En zoals elke week met een première-aflevering, zijn dit alle verschillen en veranderingen met het spel die te zien en aanwezig zijn op The Last of Us hoofdstuk 2.

Met Ellie en de paddenstoel op de achtergrond is er sprake van een vuurvlieg.

Troy Baker spreekt erover als een “cordyceps netwerk“die hij noemt Cordyceps verbindingwaarbij de geïnfecteerden communiceren en “wakker worden” als iemand bijvoorbeeld op een andere plek stapt.

In dezelfde aflevering de Anna Torv (Tess) legt het in meer detail uit, maar dit is gewoon een manier om het te vereenvoudigen.

Het was iets dat Craig Mazin ter tafel bracht toen hij onderzoek deed naar infecties, schimmelgroei en gedrag “korfgeest“.

Druckmann zegt in de podcast dat hij wou dat hij het eerder had geweten, want dit is een zeer sappige zaak voor de games en een extra dosis voor Joels avontuur in het eerste spel.

Het zou een goed spelelement zijn“, zei hij. “Het is een van die dingen die ik graag in het spel zou willen hebben.“. Helaas (of gelukkig) is het gebruikt voor de TV-serie en kunnen we het tenminste op een andere manier zien.

Als je de eerste aflevering hebt gemist, zijn hier de verschillen tussen The Last of Us-serie op HBO en het videospel waarbij je de eerste hoofdstuk-voor-hoofdstuk gids leest.

Voor nu en ook al Neil Druckmann Ik betreur het dat ik dit niet heb geweten verandering in de serie The Lst of Us voor HBO omdat “zou veel spel geven“Er kan niets meer gedaan worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *