Microsoft daagt PlayStation voor de rechter om gevoelige informatie te delen als onderdeel van zijn verdediging tegen FTC

Microsoft daagt PlayStation voor de rechter om gevoelige informatie te delen als onderdeel van zijn verdediging tegen FTC

Microsoft wil dat je Sony materiaal te delen van PlayStation in hun rechtszaak tegen de FTC, dus de Xbox-maker wil dat de PS5-maker deel uitmaakt van zijn verdediging bij de proef.

Volgens een gerechtelijk dossier dat we lazen van VGC, de Redmond bedrijf wil dat Sony informatie openbaar maakt die zij zelf relevant acht voor de onderhavige zaak.

Hoewel het nog niet bekend is of de FTC heeft gelogen om hen aan te klagen, zou deze situatie vertrouwelijke details kunnen bevatten die Sony zo mogelijk niet met zijn rivaal wil delen.

De onderhandelingen tussen SIE en Microsoft over de omvang van de productie van SIE en een ontdekkingsschema zijn aan de gang.“.

Dit is wat er in de verklaring staat en het verwijst naar de niet gespecificeerde documenten waar u om heeft gevraagd.

Na een verlenging van een week heeft Sony zelf tot 27 januari de tijd om de dagvaarding te beperken, ongedaan te maken of erop te reageren.

Het achtergrondlogo op de console kan een ander symbool van de rechtszaak zijn

Deze FTC rechtszaak, een zaak die al sinds december rondwaart, is een poging om de overname van Activision Blizzard tegen te houden omdat de toezichthouders beweren dat “…onderdrukt concurrenten“voor zijn Xbox-console, abonnementscontent en cloud gaming-activiteiten.

Hoewel de Britse uitspraak is uitgesteld, zal de EU Microsoft waarschuwen voor een mogelijk monopolie en laat het veel vraagtekens of ze de aankoop in 2023 zullen afronden of de deal zullen blokkeren.

Desondanks hebben de FTC en Sony ook hun bezorgdheid geuit dat PlayStation minder mogelijkheden zou hebben om te concurreren, waardoor Microsoft controle zou krijgen over meer saga’s die het omschrijft als “een monopolie”.onvervangbaar“.

Zowel Microsoft als Activision hebben de FTC verteld dat hun fusie de concurrentie zou bevorderen en de consumenten ten goede zou komen doordat de beschikbaarheid van Microsoft- en Activision-games zou toenemen. Call of Duty uitgever.

Dit alles opgeteld bij het 10-jarige aanbod van Microsoft en hetzelfde voor Nintendo en Steam, geeft alleen maar een vervaldatum voor de spellen in de toekomst wanneer dit allemaal voorbij zal zijn.

Voorlopig zullen we zien of de Microsoft’s dagvaarding van PlayStation voor de rechter als onderdeel van zijn verdediging tegen de FTC is succesvol of afgewezen door Sony.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *