PS Plus februari 2023 PS4- en PS5-spellen gelekt

PS Plus februari 2023 PS4- en PS5-spellen gelekt

Al geruime tijd weten we… welke games elke maand naar de PS Plus-dienst komen, een paar dagen van tevoren. dankzij een lek.

En deze keer was het niet anders: billbil-kunverantwoordelijk voor het onthullen van de spelletjes bij eerdere gelegenheden, heeft dit opnieuw gedaan en lekte de PS Plus-games die in februari 2023 naar de PS4 en PS5 komen.. Lees verder als je jezelf wilt bederven.

Via zijn Twitter account, billbil-kun onthulde een paar minuten geleden… dat de PS Plus games in februari 2023 de volgende zullen zijn:

  • OlliOlli World (PS4 en PS5)
  • Mafia Definitive Edition (PS4)
  • Evil Dead The Game (PS4 en PS5)
  • Destiny 2: Voorbij het licht (de DLC voor PS4 en PS5)

Hij waarschuwt echter dat in sommige regio’s zou Mafia Definitive Edition vervangen kunnen worden. met een andere titel. In sommige regio’s kunnen ook andere spelletjes worden toegevoegd.

Wat vind je van de spelletjes? Voor het geval u ze niet kent, volgt hier een kort overzicht. We beginnen met OlliOlli World, een fantastisch 2,5D skateboardspel dat begin 2022 werd uitgebracht.

Ondanks dat het een spel is dat draait om de sport, valt het beste in de “platformer” categorieomdat de gameplay ons leidt naar het overwinnen van levels waarin we zeer behendig moeten zijn met het ontwijken van obstakels en het uitvoeren van trucs. Trouwens, de visuele stijl is echt cool. Als je wilt weten wat wij ervan vonden, laten we onze recensie van OlliOlli World achter.

Mafia: Definitive Edition is een remake van het maffiaspel dat werd uitgebracht in 2002, en vertelt het verhaal van taxichauffeur Tommy Angelodie na een incident betrokken raakt bij de zaken van de familie Salieri. Het is een open-wereld actiegame met een onvergetelijk verhaal. We laten je achter met onze review van Mafia: Definitive Edition.

Vrijgegeven in mei 2022, Evil Dead the Game is een coöperatief en competitief horrorspel. gebaseerd op de populaire filmreeks Evil Dead (Infernal Possession in deze contreien), waardoor we in de rol van personages als de mythische Ash kunnen spelen of zijn kettingzaag-arm of de “vuurstok” kunnen gebruiken. Het is ontwikkeld door de Spaanse studio Saber Interactive.

Tot slot hebben we Destiny 2: Beyond the Light. Dit is de vijfde uitbreiding voor het onlinespel van Bungie, waarmee we de bevroren steppen van Europa (de maan van Jupiter) kunnen bezoeken en een nieuw op duisternis gebaseerd vermogen verwervendie eerder de vijand was van de Bewakers. Als je geïnteresseerd bent, hier is onze review van Destiny 2: Beyond the Light.

Zoals gewoonlijk, en gezien het feit dat de bron van de informatie over PS Plus-games in februari 2023 onofficieel is, kunnen we niet met zekerheid zeggen dat dit de games zullen zijn. Maar aangezien de lekkenmaker tot nu toe een onberispelijke staat van dienst heeft, zou het zelden voorkomen dat hij “mist”. Wat vind je van deze titels als PS Plus-games voor PS4 en PS5 in februari 2023?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *