Ubisoft bevestigt dat The Crew 3 (of Motorfest) morgen om 18:00 Britse tijd wordt aangekondigd.

Ubisoft bevestigt dat The Crew 3 (of Motorfest) morgen om 18:00 Britse tijd wordt aangekondigd.

Forza en Gran Turismo zijn de twee grote rij-saga’s in videogames, hoewel in het verleden Need for Speed, F1, Dirt of Burnout veel stof deden opwaaien (en ze zullen meer spellen blijven uitbrengen). Een andere van deze “oude” glorie is De bemanningdoor Ubisoft en Ivory Tower studio.

Ik weet zeker dat je je herinnert dat spectaculaire racespel, dat in 2014 uitkwam.en kreeg een jaar later een uitbreiding, Wild Fest, die de eerste The Crew verbeterde.

In 2018 kregen we het vervolg, The Crew 2, dat de formule van het origineel oppoetste en alle ingrediënten bood om fans van het genre te veroveren.

Sindsdien werd niets meer vernomen van het IP, behalve geruchten over een derde spel dat er nooit kwam. Echter, Ubisoft heeft besloten om de Project Orlando kaart te onthullen.en zoals verwacht is dat The Crew 3.

We vertelden u een paar dagen geleden dat dit derde deel van het spel getiteld is The Crew Motorfest. Ubisoft heeft op Twitter bevestigd dat ze het spel morgen, 31 januari, officieel zullen aankondigen.

Het derde deel van The Crew is nu bevestigd…

Alles gezegd en gedaan. Ubisoft wilde niet te lang wachten sinds de geruchten voor het eerst opdoken op 27 januari. Het officiële account van The Crew heeft bevestigd dat morgen, 31 januari, zullen ze het volgende deel van de saga aankondigen..

Dat weten we nog niet. of het The Crew Motorfest wordt of dat het eindelijk nummer 3 wordt.hoewel alles erop lijkt te wijzen dat het de eerste zal zijn.

Het zal vanaf 18:00 Spaans schiereiland uur wanneer The Crew: Motorfest met veel tamtam wordt aangekondigd, waarschijnlijk met een trailer. Op welke platforms zal het beschikbaar zijn?

Alles wijst erop dat het op PlayStation (PS5/PS4), Xbox (X Series, S Series en One) en PC komt, hoewel we een mogelijke aankondiging voor Nintendo Switch (misschien een latere release) niet kunnen uitsluiten.

Het Crew Motorfest is Ubisofts poging om te concurreren met Microsofts Forza Horizon, en het ziet ernaar uit dat het de Gran Turismo-simulatie links laat liggen. Als de lekken waar zijn, zal het spel zich afspelen op het eiland Oahu, Hawaii..

Zoals de naam al doet vermoeden, zal deze derde The Crew de nieuwe functies van het tweede deel overnemen en zowel auto’s als motoren aanbieden, met een verscheidenheid aan ecosystemen en scenario’s als troef.

Wat betreft een mogelijke releasedatum, hebben we misschien morgen nieuws. Het goede nieuws is dat The Crew 3 is een van de weinige nieuwe Ubisoft projecten die niet geannuleerd is…die een groot aantal multiplayer ontwikkelingen heeft beïnvloed.

The Crew Motorfest wordt morgen, 31 januari 2023, om 18.00 uur CET bekendgemaakt. Kijk je uit naar Ubisoft’s rijdende saga? Heb je de eerste twee The Crew games gespeeld?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *