Beste methode om TOTY’s te krijgen in FIFA 23

Beste methode om TOTY’s te krijgen in FIFA 23

U zult zeker altijd de beste kaarten willen hebben in FIFA 23 Ultimate Teamen nu de TOTY zijn een van die kaarten om goed in de gaten te houden.

Er kunnen tientallen methoden zijn om te proberen een set premium geavanceerde kaarten te krijgen in Ultimate Team, en je begint helemaal onderaan, door te proberen boosterpacks te openen, bepaalde kaarten te recyclen en zoveel mogelijk andere te upgraden.

Nu willen we je een interessante methode aanbieden voor FIFA 23 Ultimate Team waarin je uiteindelijk heel wat TOTY kunt krijgen, in een procedure die niet zo snel, maar wel efficiënt is, en die gaat over de mogelijkheid om een reeks kaarten die we krijgen te investeren en te recyclen.

Daarom geven we je de beste methode die er is om TOTY’s te krijgen in FIFA 23. Ultimate Team.

Beste methode om TOTY’s te krijgen in FIFA 23

Het is eenvoudig, maar tijdrovend.

Vanaf de bronzen enveloppen, die uit de tweede divisie of zeer onbelangrijke competities, gaan we ze in de ploeg maken, live en in “league mix improvement”.

De rest van de bronzen kaarten die belangrijker zijn gaan we in verbeteringen zetten.

En zoals je weet geven de bronzen upgrades ons zilver, dan gaan we de zilveren upgrades gebruiken om ons goud te geven, en het goud dat ze ons hebben gegeven gaan we gebruiken voor goud upgrades om zeldzamere kaarten te krijgen zoals premium kaarten.

Dus nu we begonnen zijn met de bronzen, kunnen we, zodra we de zeldzame goudstukken hebben, beginnen met de premium upgrades, vooral de Premier League premium upgrades en de Spanish league premium upgrades.

En dan is het aan jou om te weten hoe je moet knutselen om die zeldzame golds te gebruiken in SBC’s of voor premium upgrades om te proberen speciale en geavanceerde kaarten zoals TOTY te krijgen.

Speel je FIFA 23? In dat geval raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers van het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe maak je doelpunten uit een hoekschop, of Hoe maak je het meest getrukeerde schot in het spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *