Sports Story sluit “geheime kamer” waar ontwikkelaars stoom afblazen

Sports Story sluit “geheime kamer” waar ontwikkelaars stoom afblazen

Nintendo besloot het jaar af te sluiten met een verrassende “schaduwval“: de langverwachte Sportverhaalhet vervolg op Golf Story, is vlak voor Kerstmis exclusief uitgebracht op Nintendo Switch. Het spel van Sidebar Games was echter niet precies wat de fans verwachtten.

Hoewel de meningen verdeeld zijn, vinden velen dat Sports Story slechter is dan Golf Story. En wat erger is, het kwam uit met technische problemen en frequente bugsdie gepatcht zijn in vier updates in één maand, inclusief die van 29 januari.

Maar wat erger is, is dat fans een geheime kamer vonden waar sommige ontwikkelaars berichten leken te hebben achtergelaten om te protesteren tegen krapte en slecht geplande ontwikkeling. Goed, De geheime kamer van Sports Story kan niet langer worden betreden..

Je kunt de geheime kamer van Sports Story niet meer in…

Sports Story versie 1.0.4 werd uitgebracht op 29 januari, met verschillende bugfixes. De enige opmerkelijke toevoeging, volgens de patch notes (via NintendoLife) is dat “de toegang tot de geheime ontwikkelaarskamer is geblokkeerd.”

In deze kamer, die je stiekem kon bereiken via de Len’s Store, verborgen achter een geheime methode, bevonden zich ontwikkelaars van een fictieve studio genaamd Cold Cartridge, die het vervolg maakten op een spel genaamd GALF.

De NPC’s in de kamer lieten doorschemeren dat hun spel meer dan een jaar was uitgesteld (wat ook gebeurde met Sports Story) en dingen als “Ik weet niet zeker of het een vervolg is”.zou men kunnen zeggen dat we een problematische ontwikkeling doormaken…“” of dat “je zou zelfs kunnen zeggen dat we het spel hadden moeten laten werken in plaats van steeds nieuwe functies toe te voegen.“.

Wat een leuke easter egg leek, veranderde in iets veel duisters: blijkbaar hebben de ontwikkelaars stoom afgeblazen in die geheime kamer, ontevreden over de koers van het spel: “iemand zou kunnen zeggen dat ze bleven vragen om nieuwe functies en dat mijn oorspronkelijke creatieve visie niet meer bestaat.“.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *