Simona Halep heeft het land verloren dat ze cadeau kreeg van het stadhuis van Bușteni. De reden waarom dit gebeurde

Simona Halep heeft het land verloren dat ze cadeau kreeg van het stadhuis van Bușteni. De reden waarom dit gebeurde

Het stadhuis van Bușteni heeft het gebruiksrecht ingetrokken van een stuk grond dat Simona Halep in de gemeente cadeau heeft gekregen. Hetzelfde besluit werd genomen in het geval van verschillende personen die land ontvingen met de titel van ereburger.

De huidige burgemeester van de stad, Mircea Corbu, legt uit dat de mensen die de grond kregen verplicht waren er binnen een jaar iets op te bouwen. Aangezien dit niet is gebeurd, hebben de autoriteiten het gebruiksrecht van de ereburgers ingetrokken, zodat de projecten van het stadsbestuur daar kunnen worden uitgevoerd.

In deze context bleef Simona Halep zonder land in Bușteni.

“De gemeenteraad heeft de intrekking goedgekeurd van het gebruiksrecht voor de grond die gratis aan verschillende ereburgers was toegekend, de personen hadden de verplichting om binnen een jaar na de datum van de toewijzing van de grond met de bouw te beginnen, maar zij hebben niet de wens geuit om woningen te bouwen in de stad Bușteni en hebben sinds 2010 geen stappen in die richting ondernomen,” schreef de burgemeester van Bușteni, Mircea Corbu, op de officiële Facebookpagina, geciteerd door de plaatselijke pers.

Op het terrein zullen drie blokken sociale woningen voor jongeren in Bușteni worden gebouwd.

Op het terrein bij het stadhuis worden drie energiezuinige flats gebouwd voor jongeren in de stad.

“Het financieringscontract ter waarde van 14.120.845,78 Lei voor de bouw van drie energie-efficiënte blokken (nZEB) is ondertekend! Dit project is een van de belangrijkste die het stadhuis van Bușteni tot dusver heeft ingediend, namelijk het project voor de bouw van drie nZEB-blokken voor sociale huisvesting voor jongeren in Bușteni.

De voor de bouw van deze blokken voorgestelde grond bevindt zich in de Urlătorii Straat en de Stefan Cel Mare Straat, en de goedgekeurde subsidiabele waarde is meer dan 14 miljoen Lei, Europese fondsen verkregen via het PNRR-programma. We staan te popelen om de uitvoeringsfase van dit project te beginnen”, voegde Mircea Corbu eraan toe.

Naast Simona Halep zat ook zangeres Lupu Rednic zonder land.

Ik raad ook aan om te lezen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *