Cristi Tanase, drievoudig Roemeens kampioen bij FCSB, DRUNK betrapt achter het stuur. Hoe “Dodel” zichzelf weggaf

Cristi Tanase, drievoudig Roemeens kampioen bij FCSB, DRUNK betrapt achter het stuur. Hoe “Dodel” zichzelf weggaf

Drievoudig Roemeens kampioen bij FCSB, Cristi Tănase (36) is woensdagavond 27 december gedrogeerd achter het stuur betrapt door politieagenten in Pitesti!

“Van Dodel werd zijn rijbewijs geschorst.

De voormalige voetballer kreeg ook een strafblad voor rijden onder invloed.

Hoe Cristi Tanase zichzelf weggaf

Na de positieve test werd Cristi Tănase naar het ziekenhuis gebracht om bloed af te laten nemen.

Piteșteanul Cristi Tănase, alias Dodel, een ex-voetballer, werd vanavond gedrogeerd aangetroffen in het verkeer door de politieagenten van het wegenbureau van Pitesti. De 36-jarige oud-voetballer werd aangehouden voor een routinecontrole aan de rand van de stad, in de richting van de Bradu-gemeente.

Omdat de politieagenten zijn gedrag en de manier waarop hij naar hen keek vreemd vonden, gaven ze hem een blaastest, maar de blaastest wees uit dat hij geen alcohol had gebruikt.

De volgende stap was natuurlijk een drugstest. Hij testte positief op een verdovend middel, dus nam de politie hem mee naar het ziekenhuis, waar zijn bloed werd afgenomen om vast te stellen welk middel hij had gebruikt.

De voormalige voetballer werd vervolgens meegenomen naar een hoorzitting en moest tijdens het onderzoek zijn rijbewijs inleveren omdat hij werd beschuldigd van rijden onder invloed van verboden middelen.vertelden politiebronnen aan Pro TV News.

Dit is niet de eerste keer dat Cristi Tănase problemen heeft met de wet. In 2010, toen hij voetballer was bij FCSB, reed hij onder invloed en werd zijn rijbewijs geschorst.

Cristi Tănase ziet zichzelf als FCSB-coach

“Ik heb mijn coachkaart. Nu wacht ik om B en A te halen. Daarna zullen we zien wat de toekomst brengt. Spelers die een bepaald aantal wedstrijden hebben gespeeld voor het nationale team, in Europese bekers en in de A-divisie, kunnen de B- en A-stapels halen.

Ik zie mezelf in eerste instantie als assistent-trainer, ik weet niet hoe het zit met hoofdtrainer.

(red. – over een samenwerking met Mihai Pintii op FCSB) zou sensationeel zijn. Ik denk niet alleen voor mij, maar voor iedereen, voor elke voormalige speler. Maar, het duurt nog wel even”Cristi Tănase verklaarde onlangs over zijn grote droom.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *