Cristiano Bergodi komt naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 20 februari om 21.00 uur

Cristiano Bergodi komt naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 20 februari om 21.00 uur

Vijf overwinningen in de eerste vijf officiële wedstrijden van 2024 voor de ploeg van Cristiano Bergodi.

De Rapid-coach is deze week te gast bij journalist Ovidiu Ionescu in “EXCLUSIV RAPID”.

De speciale relatie met Cristi Săpunaru, de vriendschap met Bogdan Lobonț en de belofte die hij nu doet aan de Rapidi-supporters zijn slechts enkele van de onderwerpen die we bespreken met “Mister Bergodi”.

“EXCLUSIVE RAPID” is te zien op Facebook en YouTube – ProSport, maar ook op prosport.ro, dinsdag 20 februari vanaf 21:00 uur.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE op de ProSport website, de ProSport Facebook pagina en het ProSport YouTube kanaal.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *