EXCLUSIEF DINAMO, woensdag om 21:00 uur. We previewen de ‘Dogs’ impact meeting met Mircea Rednic met twee gasten die met ‘The Pure One’ hebben gewerkt

EXCLUSIEF DINAMO, woensdag om 21:00 uur. We previewen de ‘Dogs’ impact meeting met Mircea Rednic met twee gasten die met ‘The Pure One’ hebben gewerkt

Op woensdag 6 maart zal EXCLUSIV DINAMO, de enige show in de mediaruimte gewijd aan de fans van de “Stefan cel Mare” clubs, vanaf 21:00 een nieuwe editie consumeren.

We blikken vooruit op de laatste fase van het reguliere seizoen, de ontmoeting met Mircea Rednic, met Liviu Ganea en George Țucudean, twee voormalige voetballers die trofeeën hebben gewonnen in het shirt van Dinamo. De UTA-coach, die beide gasten van moderator Cătălin Mureșanu als technicus hadden, wil alle punten uit de wedstrijd van vrijdag in de Arcul de Triumf.

Het belooft een wedstrijd met geflambeerde ego’s te worden, waarin de “arădenii” komen om te winnen om de play-off te halen, terwijl de “câinii” zich geen puntverlies meer kunnen veroorloven voor de aanval om zichzelf te redden van degradatie in de play-out.

De EXCLUSIVE DINAMO-uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube-kanaal of de ProSport Facebook-pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *