De eerste uitspraken van Gheorghe Hagi na de CAS-overwinning van Simone Halep. “Er zijn slechte mensen. Goed verslaat kwaad”

De eerste uitspraken van Gheorghe Hagi na de CAS-overwinning van Simone Halep. “Er zijn slechte mensen. Goed verslaat kwaad”

Gheorghe Hagi heeft woensdag zijn eerste uitspraken gedaan na de CAS overwinning van Simone Halep op dinsdag. “Het goede heeft opnieuw gewonnen”, aldus Hagi.

“Natuurlijk, een grote overwinning, allereerst van haar. Het is een overwinning voor haar, en voor haar mensen, die haar hebben geholpen om het CAS te overtuigen van haar eerlijkheid.

Laten we de bal weer aan het rollen brengen, laten we haar terug in het spel krijgen.

Ik heb met haar vader gesproken (…) het belangrijkste is dat ze deze strijd heeft gewonnen. Ze verdient felicitaties en veel geluk in de toekomst.

In deze wereld zijn er slechte mensen. Het is opnieuw bewezen dat het goede het kwade verslaat,” vertelde Gheorghe Hagi woensdag op een persconferentie.

Simona Halep, HUGE beslissing van CAS! Ze is van haar 4-jarige schorsing voor doping af

Simona Halep heeft een schorsing van slechts 9 maanden gekregen na meer dan 4 weken van hoorzittingen. Het CAS besloot haar straf in het dopingschandaal te verminderen van 4 jaar naar 9 maanden.

De 32-jarige Roemeense werd van 7 tot 9 februari gehoord bij het CAS in de dopingzaak. De Roemeense begon haar schorsingsperiode in oktober 2022, dus ze heeft al anderhalf jaar van haar schorsing van vier jaar uitgezeten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *